Päätös erohakemukseen (Hakemukset ja päätökset)

Päivitetty viimeksi: 16.11.2021

ClosedMiten lomake ladataan Primukseen?

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva lomaketiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Lomake-editori ja valitse ylävalikosta Lomakkeen muokkaus / Tuo lomake. Etsi tallentamasi tiedosto ja avaa se. Tallenna klikkaamalla alareunan tallennuskuvaketta tai valitsemalla valikosta Toiminnot / Tallenna rekisterikortti. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Opiskelija tekee hakemuksen oppilaitoksesta eroamisesta. Tämän ohjeen lomakkeella rehtori (tai muu päätösten tekijä) tekee asiasta päätöksen, joka saatetaan myös huoltajalle ja opiskelijan kotikuntaan tietoon. Hakemuksen ja päätöksen välissä voi olla myös hakemuksen käsittelyvaihe (käsittelijän lomakeohje), jos se on oppilaitoksessanne käytäntönä.