Hakemus kurssin itsenäisestä suorittamisesta (Hakemukset ja päätökset)

Päivitetty viimeksi: 15.10.2020

Tiedostot

Tähän liittyvä päätöslomake rehtoria varten löytyy omasta ohjeestaan.

ClosedMiten lomake ladataan Primukseen?

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva lomaketiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Lomake-editori ja valitse ylävalikosta Lomakkeen muokkaus / Tuo lomake. Etsi tallentamasi tiedosto ja avaa se. Tallenna klikkaamalla alareunan tallennuskuvaketta tai valitsemalla valikosta Toiminnot / Tallenna rekisterikortti. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Tämän ohjeen lomakkeella lukion opiskelija voi anoa jonkun kurssin suorittamista itsenäisesti. Opiskelija tekee anomuksen omassa Wilmassaan. Rehtori kirjaa päätöksen omalla lomakkeellaan, jonka jälkeen päätös näkyy myös opiskelijalle. Tässä ohjeessa on ladattavana myös profiililomake, joka sisältää sekä hakemuksen että päätöksen tiedot.