Opiskelijakohtaiset kurssitiedot, opiskelijan lomake (Opiskelijakohtaiset kurssitiedot)

Päivitetty viimeksi: 28.4.2020

Tiedostot

ClosedMiten lomake ladataan Primukseen?

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva lomaketiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Lomake-editori ja valitse ylävalikosta Lomakkeen muokkaus / Tuo lomake. Etsi tallentamasi tiedosto ja avaa se. Tallenna klikkaamalla alareunan tallennuskuvaketta tai valitsemalla valikosta Toiminnot / Tallenna rekisterikortti. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Opiskelijoiden voi antaa muokata jossain määrin oman opetussuunnitelmansa kurssien tietoja. Esimerkiksi erikoiskurssien osalta opiskelija voi kirjata, missä ja millä tavoin hän aikoo kurssin suorittaa, ja millä nimellä kurssi lisätään todistuksiin. Opiskelijoiden voi antaa muokata esim. kurssien tavoitetta, sisältöä, kuvausta ja toteutusta. Toiminto sopii erityisesti opsiin lisättyjen "Muu1, Muu2" jne. kurssien tietojen kirjaamiseen.

Tiedot tallentuvat Primukseen niitä voi täydentää ja korjata aina tarvittaessa. Muutokset koskevat aina vain opiskelijan omaa kurssitietoa, ts. muutokset tallentuvat opiskelijarekisteriin, opiskelijan opsipuuhun, kyseisen kurssin kohdalle. Kurssit-rekisterissä ja yleisessä opetussuunnitelmassa säilyy kaikille yhteinen tieto.

Lomake on tarkoitettu ensisijaisesti toisen asteen koulutukseen sekä korkeakouluille. Lomakkeen voi asettaa näkymään vain osalla opiskelijoista, esim. vain abeilla tai aikuisopiskelijoilla.