Opiskelijakohtaiset kurssitiedot, opettajan lomake (Opiskelijakohtaiset kurssitiedot)

Päivitetty viimeksi: 28.4.2020

Tiedostot

ClosedMiten lomake ladataan Primukseen?

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva lomaketiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Lomake-editori ja valitse ylävalikosta Lomakkeen muokkaus / Tuo lomake. Etsi tallentamasi tiedosto ja avaa se. Tallenna klikkaamalla alareunan tallennuskuvaketta tai valitsemalla valikosta Toiminnot / Tallenna rekisterikortti. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Opettaja voi muokata oppiaineiden tavoitteita, sisältöjä, opetusmenetelmiä, arviointiperusteita ym. Wilman kautta. Tiedot tallentuvat Primukseen ja niitä voi täydentää ja korjata aina tarvittaessa. Wilmasta ja Primuksen opiskelijarekisteristä tehdyt opiskelijakohtaiset kurssimuutokset tallentuvat aina samaan paikkaan. Mutta kannattaa huomioida, että Primuksen arviointirekisterin kautta tehdyt kurssimuutokset tallentuvat vain kyseiselle arviointikirjalle. Jos muutoksia tehdään usealla tavalla, voi tulla ongelmia tietojen yliajaessa aiemmat tiedot. Lisätietoja ohjeessa Opiskelijakohtaiset kurssimuutokset ja niiden tallentuminen.

Tämä lomake on tarkoitettu opiskelijakohtaisten muutosten tekemiseen. Samoja tietoja voi muokata myös yleisen opetussuunnitelman osalta erillisellä lomakkeella (Opetussuunnitelman kurssitiedot -lomake). Opiskelijoille voi tehdä lisäksi oman lomakkeen, jolla he voivat muokata omia kurssitietojaan.

Lomake on tarkoitettu ensisijaisesti toisen asteen koulutukseen. Perusopetuksessa oppilaskohtaiset muutokset kirjataan pedagogisiin asiakirjoihin, esim. oppimissuunnitelmaan. Lomake on tarkoitettu opinto-ohjaajan, luokanvalvojan tai muun sellaisen henkilön käyttöön, jolla on oikeus nähdä opiskelijan kaikki tiedot.