Ilmoittautuminen yo-kirjoituksiin, tuloste Wilmaan (Opiskelijat)

Päivitetty viimeksi: 22.9.2020

Tiedostot

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva tulostetiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Opiskelijat-rekisterissä tulostuseditori, valitse Toiminnot / Kopioi tiedostosta ja avaa äsken tallentamasi tiedosto. Tiedosto on nyt tallennettu Primukseen. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Tämä on tuloste yo-kirjoituksiin ilmoitetuista tiedoista. Tuloste on tarkoitettu tulostettavaksi, kun opiskelija on ensin täyttänyt Wilman lomakkeen Ylioppilaskirjoituksiin ilmoittautuminen.

Koulu voi itse päättää tulostavatko opiskelijat suoraan lomakkeen vai käytetäänkö tietojen tulostukseen tätä tulostetta. Tulosteen etuna on se, että siihen tulostuu vain tarpeelliset tiedot, ei esim. ohjetekstejä.

Jos käytetään tulostetta tietojen tulostamiseen, kannattaa Primuksen Lomake-editorissa rastia yo-kirjoituksiin ilmoittautumisen lomakkeelle Älä näytä tulostettavaa versiota -kenttä. Lomakkeen lopussa on myös hyvä ohjeistaa tulostamaan tiedot Wilman Tulosteet-sivulta.