Ylioppilaskokeiden laskutus (Laskutus)

Päivitetty viimeksi: 23.8.2022

Tiedostot

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva tulostetiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Laskutus-rekisterissä tulostuseditori, valitse Toiminnot / Kopioi tiedostosta ja avaa äsken tallentamasi tiedosto. Tiedosto on nyt tallennettu Primukseen. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Ylioppilaskirjoitusten laskutusta varten on kaksi erilaista laskupohjaa:

• Ylioppilaskokeiden-laskutus.tul-tulosteen erittelyssä lukee kirjoitettavien aineiden yhteismäärä sekä kirjoitusaika.
  • Ylioppilaskokeiden-laskutus-erittely-aineittain.tul-tulosteessa on sivun lopussa olevan kuvan mukainen lasku, josta näkyy kokelaan tällä kirjoituskerralla kirjoittamat aineet ja niiden mukainen hintaerittely.