Yo-maksujen koontilista: viitenumerot, eräpäivät ja maksupäivät (Laskutus)

Päivitetty viimeksi: 22.9.2020

Tiedostot

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva tulostetiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Laskutus-rekisterissä tulostuseditori, valitse Toiminnot / Kopioi tiedostosta ja avaa äsken tallentamasi tiedosto. Tiedosto on nyt tallennettu Primukseen. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Tämä onyo-maksujen koontilista, joka tulostaa kaikki valitut maksajat, viitenumeron, verottoman ja verollisen hinnan, eräpäivän ja maksupäivän (jos ko. kentät täytetty).

Koontilistasta on myös toinen versio, jossa on opiskelijoiden koe- ja perusmaksut eriteltynä sekä summat opiskelijoittain ja koko koulun osalta.