Yo-tutkinnon vaiheen seuranta (Opiskelijat)

Päivitetty viimeksi: 24.9.2020

Tiedostot

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva tulostetiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Opiskelijat-rekisterissä tulostuseditori, valitse Toiminnot / Kopioi tiedostosta ja avaa äsken tallentamasi tiedosto. Tiedosto on nyt tallennettu Primukseen. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Tällä tulosteella voi tarkistaa kokelaiden ylioppilastutkinnon vaiheen. Tulosteella näkee, kuinka monta pakollista yo-koetta opiskelija on suorittanut. Ylimääräisiä kokeita tulosteeseen ei tulosteta, jotta pakollisten kokeiden suorittamisen seuranta olisi mahdollisimman helppoa. Tulosteessa näkyy yo-ainetietojen lisäksi opiskelijan suorittama opintoviikkomäärä.

Ennen tulostamista kannattaa tehdä opiskelijarekisterissä tehdä haku, jolla saadaan näkyviin kaikki ne opiskelijat, joiden ylioppilastutkinnon vaihetta halutaan seurata.