Dataöverföring från Primus till Kurre

Dataöverföring till Kurre

Uppdaterad: 20.11.2020

Det går att överföra studerande, resurser och kursval från Primus till Kurre. Du behöver inte skapa någon separat överföringsfil i Primus utan det räcker med att du loggar in i Kurre och väljer vilka uppgifter du vill hämta från Primus och på vilket sätt.

Till Kurre kan du överföra alla studerande eller bara en del. Primus färdiga sökrutiner är tillgängliga även i Kurre så du kan använda dem för att begränsa studerandegruppen som du vill hämta till Kurre. Uppgifterna kan kompletteras senare med kompletterande sökningar eller genom att du matar in uppgifterna direkt i Kurre.

Gör först en ny Kurre-fil eller öppna en befintlig fil som du vill överföra Primus-uppgifter till. Överföringsfunktionen hittar du i Grunduppgifter-fönstret genom att klicka på Dataöverföringar / Överföring från Primus.