Studerandens medeltal (Studerande)

Uppdaterad: 22.5.2023

ClosedHur läsa in blanketten i Primus?

Spara blankettfilen som finns under Filer-rubriken på din dator. Öppna sedan Blanketteditorn och välj Bearbeta blankett / Läs in blankett upptill i menyn. Öppna filen du sparade. Spara filen i Blanketteditorn genom att klicka på sparasymbolen eller gå via menyn Funktioner / Spara registerkort. Upprepa för varje fil, om filerna är flera till antalet.

Blanketten i den här instruktionen är till för studiehandledarna och klassföreståndarna. På blanketten finns medeltal för olika ämnen som studeranden har haft under gymnasietiden. Det finns också en motsvarande blankett för grundskolan.