OPS 2016 Todistukset, sanallinen arviointi, ei väliaineita (lauseet, muut arvosanat väliotsikoilla, san. arv.)

Päivitetty viimeksi: 4.9.2020

Tiedostot

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva tulostetiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Opiskelijat-rekisterissä tulostuseditori, valitse Toiminnot / Kopioi tiedostosta ja avaa äsken tallentamasi tiedosto. Tiedosto on nyt tallennettu Primukseen. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Nämä ovat perusopetuksen todistuksia, joihin tulostuu sanallisesti arvioitujen oppiaineiden Muiden arvosanojen aiheet -kentässä olevat aiheet ryhmiteltyinä eri väliotsikoiden alle, sekä muiden arvosanojen aiheiden arvosanat Muut arvosanat -kentästä. Todistusmalli soveltuu parhaiten tilanteessa, että niissä kursseissa joissa väliotsikoita käytetään, väliotsikoiden alla olevien muiden arvosanojen aiheiden määrissä ei ole kurssikohtaisia eroja. Sellaisia kursseja saa olla, joissa ei ole väliotsikoita lainkaan, jolloin heidän osalta tulostuvat muiden arvosanojen aiheet perinteisesti. Lisäksi todistuksiin tulostuu kurssisuorituksen vapaamuotoinen sanallinen arviointi, jos sellainen on kirjattu opiskelijalle.

Todistus sopii sekä ala- että yläkoulun tarpeisiin.