Tuen vaiheen tarkistuslista (Opiskelijat)

Päivitetty viimeksi: 16.6.2020

Tiedostot

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva tulostetiedosto tietokoneellesi. Valitse sitten Opiskelijat-rekisterissä Toiminnot / Tulostus / Luettelotulostus ja sen jälkeen Toiminnot / Kopioi tiedostosta avataksesi äsken tallentamasi tiedoston. Tiedosto on nyt tallennettu Primukseen.

Tämä on Primuksen luettelotuloste oppilaan viimeisimmän tuen vaiheen tarkistusta varten.

Tuloseella voi käydä läpi esimerkiksi luokittain, täsmääkö Opiskelijat-rekisterin valintakenttä Tuen vaihe viimeisimmän asiakirjan tuen vaiheeseen. Lisäksi tulosteen avulla saadaan selville, montako oppilasta kuhunkin tuen vaiheeseen kuuluu.