Fälteditorn

Fält

Uppdaterad: 21.8.2023

Fälteditorn finns i varje register i Primus. I Fälteditorn kan du definiera vilka fält som syns, på vilken flik och i vilken ordningsföljd. I Fälteditorn kan du också bearbeta ordningen på flikarna samt deras namn samt lägga till och ta bort flikar.

Du öppnar Fälteditorn genom att klicka på Underhåll / Fälteditorn i registret. Kom ihåg att spara om du gör ändringar i Fälteditorn. Du sparar genom att klicka på Funktioner / Spara.