Programuppdateringstjänst

Uppdatering av programmen

Uppdaterad: 3.4.2020

Denna instruktion gäller närmast våra OnPremise-kunder. SaaS-kunderna behöver inte uppdatera programmen för Visma uppdaterar prgrammen automatiskt till de nyaste versionerna.

Du kan ladda ner de nyaste versionerna av våra program i vår Programuppdateringstjänst.

Vi rekommenderar att man alltid tar i bruk de nyaste versionerna och uppdateringarna. De nyaste versionerna innehåller alltid alla funktioner och eventuella viktiga korrigeringar av programfel.