LP 2016 Verbal bedömning, utan mellanämnen (meningar, övriga vitsord, verbal bed.)

Uppdaterad: 1.1.2019

Filer

Spara utskriftsfilen som finns under Filer-rubriken på din dator. Öppna sedan utskriftseditorn i registret Studerande och välj Funktioner / Kopiera från fil. Öppna filen du sparade. Filen är nu inläst och sparad i Primus. Upprepa för varje fil, om filerna är flera till antalet.

Dessa är grundskolans betyg som skriver ut de övriga bedömningselement som anges i fältet Övriga vitsord (ämne) samt deras vitsord i fältet Övriga vitsord för läroämnen som bedöms verbalt. Betyget skriver också ut fritt formulerad verbal bedömning av kursprestationen, om en sådan gjorts för eleven. Betygen lämpar sig för både lågstadie- och högstadieskolor. Betygen är i övrigt likadana, men det första är ett mellanbetyg och det andra ett läsårsbetyg.

Exempelbetyg