Kasvatuskeskustelu (Kurinpitotoimet)

Päivitetty viimeksi: 6.5.2020

Tiedostot

ClosedMiten lomake ladataan Primukseen?

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva lomaketiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Lomake-editori ja valitse ylävalikosta Lomakkeen muokkaus / Tuo lomake. Etsi tallentamasi tiedosto ja avaa se. Tallenna klikkaamalla alareunan tallennuskuvaketta tai valitsemalla valikosta Toiminnot / Tallenna rekisterikortti. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Tällä lomakkeella voit lisätä ja muokata oppilaan kasvatuskeskusteluita. Tee lomakkeesta myös profiililomake (ks. ohje lopussa), jonka avulla voi katsella käytyjen kasvatuskeskustelujen tietoja Wilmassa.

Huom. Tätä lomaketta tarvitaan, jos halutaan käyttää erillisiä, räätälöityjä lomakkeita erityyppisten kurinpitotoimien (esim. jälki-istunto ja kasvatuskeskustelu) kirjaamiseen. Vaihtoehtoisesti voi käyttää yleistä Kurinpitotoimen kirjaaminen -lomaketta, jolla voi kirjata kaikenlaiset kurinpitotoimet. Yleisessä lomakkeessa näkyy kuitenkin tämän vuoksi myös "tarpeettomia" kenttiä, koska siinä on valmiina kentät kaikentyyppisille kurinpitotoimille, vaikka kerralla kirjataan aina vain yhtä kurinpitotoimea.

Lomakkeen kuva