Kurinpitotoimen kirjaaminen (Kurinpitotoimet)

Päivitetty viimeksi: 6.9.2022

ClosedMiten lomake ladataan Primukseen?

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva lomaketiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Lomake-editori ja valitse ylävalikosta Lomakkeen muokkaus / Tuo lomake. Etsi tallentamasi tiedosto ja avaa se. Tallenna klikkaamalla alareunan tallennuskuvaketta tai valitsemalla valikosta Toiminnot / Tallenna rekisterikortti. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Tällä lomakkeella voi kirjata kaikenlaisen kurinpidon Wilmassa.

Huom. Tätä lomaketta tarvitaan vain, jos ette halua käyttää erillisiä, räätälöityjä lomakkeita erityyppisten kurinpitotoimien (esim. kasvatuskeskustelut ja jälki-istunnot) kirjaamiseen. Erillisissä lomakkeissa on se etu, että ne voi muokata juuri sopivaksi tietyntyyppistä kurinpitotoimea ajatellen. Suosittelemme ottamaan käyttöön erilliset lomakkeet tämän lomakkeen sijasta. Halutessa voi kuitenkin käyttää tätäkin lomaketta.