OPS 2016 Lukuvuositodistus, numeroarviointi 10.2.2020 (Opiskelijat)

Päivitetty viimeksi: 2.6.2022

Tiedostot

Tämä perusopetuksen lukuvuositodistusmalli on Opetushallituksen 10.2.2020 hyväksymien perusopetuksen opetussuunnitelman perusteiden mukainen.

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva tulostetiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Opiskelijat-rekisterissä tulostuseditori, valitse Toiminnot / Kopioi tiedostosta ja avaa äsken tallentamasi tiedosto. Tiedosto on nyt tallennettu Primukseen. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Ylempi mallitiedosto tulostaa ohjeen alareunan kuvan mukaisen todistuksen. Alempi mallitiedosto tulostaa soveltavat valinnaiset kurssit omina opintoinaan (lisätietoja Suoritustaulukko-otsikon alla kohdassa Soveltavat valinnaiset).