OPS 2016 Perusopetuksen päättötodistus 10.2.2020 (Opiskelijat)

Päivitetty viimeksi: 1.4.2022

Tiedostot

Tämä perusopetuksen päättötodistusmalli on Opetushallituksen 10.2.2020 hyväksymien perusopetuksen opetussuunnitelman perusteiden mukainen.

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva tulostetiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Opiskelijat-rekisterissä tulostuseditori, valitse Toiminnot / Kopioi tiedostosta ja avaa äsken tallentamasi tiedosto. Tiedosto on nyt tallennettu Primukseen. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Tämän ohjeen todistusmalli on tehty perusopetuksen päättötodistusta varten.

Jos opiskelijat tarvitsevat 9-luokan keväällä jatko-opintoihin hakeutumista varten ns. välitodistuksen (esim. pääsykokeisiin), niin sen voi muokata tämän ohjeen mallista tai voit käyttää ohjeen alareunaan linkitetystä ohjeesta olevaa mallia.

Jos muokkaat päättötodistuksesta välitodistuksen, vaihda ylätunnisteessa asiakirjan nimeksi "Välitodistus" tai vastaava. Vaihda sekä ylä- että alatunnisteessa päivämäärä-kenttiin vakio Nykyinen päivämäärä. Poista alatunnisteesta tarvittaessa ne tekstit, jotka kuuluvat vain päättötodistukseen.