OPS 2016 Lukuvuositodistus, sanallinen arviointi 10.2.2020 (Opiskelijat)

Päivitetty viimeksi: 4.5.2021

Tiedostot

Tämä perusopetuksen lukuvuositodistusmalli on Opetushallituksen 10.2.2020 hyväksymien perusopetuksen opetussuunnitelman perusteiden mukainen.

Malli toimii sellaisenaan, jos käytetään arvosanoja A (sanallinen arvio) tai H (hylätty), 5-portaista sanallista arviointia, jossa 5=Osaat erinomaisesti ja 1=Hylätty sekä muita sanallisia arvosanoja (esim. hyväksytty/hylätty). Muussa tapauksessa mallia voi käyttää esimerkkinä ja muokata siitä koulun omien arviointiperiaatteiden mukaisen.

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva tulostetiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Opiskelijat-rekisterissä tulostuseditori, valitse Toiminnot / Kopioi tiedostosta ja avaa äsken tallentamasi tiedosto. Tiedosto on nyt tallennettu Primukseen. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.