OPS 2016 Todistukset, sanallinen arviointi, väliaineilla (rastit, muut arvosanat, san. arv.)

Päivitetty viimeksi: 7.9.2020

Tiedostot

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva tulostetiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Opiskelijat-rekisterissä tulostuseditori, valitse Toiminnot / Kopioi tiedostosta ja avaa äsken tallentamasi tiedosto. Tiedosto on nyt tallennettu Primukseen. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Nämä ovat perusopetuksen todistuksia, joihin tulostuu sanallisesti arvioitujen oppiaineiden Muiden arvosanojen aiheet -kentässä olevat aiheet sekä niiden arvosanat rasteina. Lisäksi todistuksiin tulostuu kurssisuorituksen vapaamuotoinen sanallinen arviointi, jos sellainen on kirjattu opiskelijalle. Todistukset sopivat sekä ala- että yläkoulun tarpeisiin. Todistukset ovat muuten samanlaisia, mutta ensimmäinen on välitodistus ja toinen lukuvuositodistus.

Todistuspohjia muokatessa voit tämän ohjeen lisäksi hyödyntää ohjeita, joihin on linkit tämän sivun lopussa Aiheeseen liittyen -otsikon alla.