HSL-Alennuslippuhakemus (Opiskelijat)

Päivitetty viimeksi: 28.9.2020

Tiedostot

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva tulostetiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Opiskelijat-rekisterissä tulostuseditori, valitse Toiminnot / Kopioi tiedostosta ja avaa äsken tallentamasi tiedosto. Tiedosto on nyt tallennettu Primukseen. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Opiskelijat, jotka opiskelevat päätoimisesti ja asuvat HSL-alueella, voivat ostaa alennushintaisia lippuja kun tietyt edellytykset täyttyvät.

Tämän sivun tuloste on tehty HSL:n alennuslippuhakemuksen pohjalta ja se voidaan tulostaa opiskelijalle suoraan Primuksesta.

Kun oppilaitos ottaa tämän tulosteen käyttöön, vastaa se itse siitä, että mahdolliset muutokset, jotka alennuslippuhakemukseen Helsingin Seudun Liikenne tekee, päivitetään myös tälle tulosteelle. Tarkista hakemus aina syksyisin ennen koulujen alkua HSL:n sivuilta.

Nyt tehdyn tulosteen myöntämisperusteet ovat olleet voimassa 5/2019 alkaen ja tulosteen tiedot on otettu sivulta https://www.hsl.fi/liput-ja-hinnat/alennusliput/opiskelijat 28.9.2020.