Oppilaskortti 1-6 ja 7-9 (OPS 2016) (Opiskelijat)

Päivitetty viimeksi: 5.8.2021

Tiedostot

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva tulostetiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Opiskelijat-rekisterissä tulostuseditori, valitse Toiminnot / Kopioi tiedostosta ja avaa äsken tallentamasi tiedosto. Tiedosto on nyt tallennettu Primukseen. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Tämä on OPS 2016 mukainen alakoulun 1-6. luokkien ja yläkoulun 7-9. luokkien oppilaskortti. Molempien osalta on kaksi versiota tulosteesta: toinen taitai-väliaineilla, toinen ilman.