PISA-tutkimukseen osallistuvat (Opiskelijat)

Päivitetty viimeksi: 15.2.2022

Tämä ohje ja tuloste on päivitetty vastaamaan vuoden 2022 PISA-tutkimusta.

Tiedostot

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva tulostetiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Opiskelijat-rekisterissä tulostuseditori, valitse Toiminnot / Kopioi tiedostosta ja avaa äsken tallentamasi tiedosto. Tiedosto on nyt tallennettu Primukseen. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Tätä tulostetta voit käyttää apuna PISA-tutkimukseen (2022) osallistuvien tietojen listaamisessa. Tuloste on luettelo, johon tulostuu seuraavat tiedot oppilaista:

• kutsuma- ja sukunimi
  • luokka-aste
  • sukupuoli (nainen=1, mies=2)
  • syntymäaika (kk/vuosi)
  • opinto-ohjelma (koodit 1-6)
  • erityisopetus (koodit 1-5)
  • maahanmuuttajatausta
  • oppimisen ja koulunkäynnin tuki
  • erityinen tuki: oppiaineiden oppimäärät
  • erityinen tuki: opetuksen toteutuspaikka

Tutkimukseen kuuluvat voi hakea haulla Henkilötunnus >= "010206" JA Henkilötunnus <= "310107". Tulosteessa on esihaku, jossa on määriteltynä tämä rajaus. (Muuta tarvittaessa luvut oikeaksi riippuen vuodesta, jolloin tulostetta tulostetaan.)