Ansökan till utbildning som en organisation beställt - ändringsblanketter (Sökande)

Uppdaterad: 1.1.2019

Filer

ClosedHur läsa in blanketten i Primus?

Spara blankettfilen som finns under Filer-rubriken på din dator. Öppna sedan Blanketteditorn och välj Bearbeta blankett / Läs in blankett upptill i menyn. Öppna filen du sparade. Spara filen i Blanketteditorn genom att klicka på sparasymbolen eller gå via menyn Funktioner / Spara registerkort. Upprepa för varje fil, om filerna är flera till antalet.

Utbildning beställd av en organisation, ansökningsblanketter

Organisationer kan beställa korta utbildningar till sin personal av en utbildningsanordnare, eller anmäla sin personal till korta utbildningar i utbildningskalendern. Deltagarna anmäls med via Wilmas elektroniska utbildningskalender.

I och med GDPR ska organisationen informera sin personal angående anmälningar av flera personer på en gång. Alla måste på förhand vara medvetna om att uppgifter om dem kommer att sparas i systemet i samband med anmälningen. Alla har rätt att neka till att någon annan gör anmälningen i deras ställe. Också utbildningsanordnarna bör informera organisationerna om detta, eller inaktivera möjligheten att anmäla flera personer på en gång.