Sökandens uppgifter, lång utbildning - ändringsblankett (Sökande, långa utbildningar)

Uppdaterad: 1.1.2019

Filer

ClosedHur läsa in blanketten i Primus?

Spara blankettfilen som finns under Filer-rubriken på din dator. Öppna sedan Blanketteditorn och välj Bearbeta blankett / Läs in blankett upptill i menyn. Öppna filen du sparade. Spara filen i Blanketteditorn genom att klicka på sparasymbolen eller gå via menyn Funktioner / Spara registerkort. Upprepa för varje fil, om filerna är flera till antalet.

Ansökningsblanketten

Med blanketten i den här artikeln ansöker man om långa utbildningar, ofta sådana som leder till examen, via den elektroniska utbildningskalendern i Wilma. På blanketten tar man fram fält som hör till Sökande-registret. För att undvika tomma ansökningar är det bra att ha något av fälten som en obligatorisk uppgift. Ange också Blankettens språk och fyll i fältet Skola, som är obligatoriskt på blanketten. Samma blankett kan användas för alla utbildningar som leder till examen, eller så kan man göra en separat blankett med egna fältdefinitioner för varje utbildning. Om alla skolor kan använda samma blankett fyller du i de här skolorna i Skola-fältet.