Studerandespecifika memon - ändringsblankett

Uppdaterad: 8.12.2021

Filer

ClosedHur läser man in en blankett i Primus?

Spara blankettfilen som finns under Filer-rubriken på din dator. Öppna sedan Blanketteditorn och välj Bearbeta blankett / Läs in blankett upptill i menyn. Öppna filen du sparade. Spara filen i Blanketteditorn genom att klicka på sparasymbolen eller gå via menyn Funktioner / Spara registerkort. Upprepa för varje fil, om filerna är flera till antalet.

Det här är en blankettmall som kan användas för att göra studerandespecifika memon i Wilma.

Lärare eller personal kan med hjälp av denna blankett göra ett memo om en studerande eller så göra ändringar i tidigare memon. Memona sparas i Primusregistret Studerandespecifika memon.

Alla memon om en viss studerande syns i Wilma på elevens sida på fliken Memon. Där syns datumet, ärendet i korthet samt beteckningarna för dem som deltagit i mötet.