Koulutuskalenterin JSON-rajapinta

Koulutuskalenteri

Päivitetty viimeksi: 21.3.2019

Tässä ohjeessa on kerrottu Wilman koulutuskalenterin JSON-rajapinnasta saatavista tiedoista ja niiden formaatista.

Koulutuskalenterin koko listauksen saa JSON-muodossa osoitteella wilmaurl/browsecourses/index_json. Muista Wilman sivuista poiketen koulutuskalenterin tietojen saamiseksi JSON-rajapinnasta ei tarvita Visman myöntämää kehittäjäavainta. Myöskään login-tunnuksia ei tarvita, sillä kaikki koulutuskalenteriin laitettu materiaali on julkista. JSON-rajapinta on aina käytössä, kun koulutuskalenteri on käytössä, eli JSON-rajapintaa ei tarvitse asettaa erikseen päälle eikä sitä voi kytkeä erikseen pois.

Lisätiedot saadaan osoitteella wilmaurl/browsecourses/popup?short-term=18383&school-id=4&format=json. Tällä voidaan myös hakea useampi koulutus lisäämällä short-term-parametriin korttinumeroita pilkulla erotettuna. Pitkäkestoisia koulutuksia voi hakea long-term-parameterilla. Pilkku pitää enkoodata muotoon %2C, esimerkiksi wilmaurl/browsecourses/popup?short-term=18383%2C19895&school-id=4&format=json.

Haettavat tiedot voi hakea myös oppilaitoksittain. Esimerkiksi wilmaurl/browsecourses/index_json?school-id=4 palauttaa koulutukset oppilaitokselta, jonka korttinumero on 4.