Loma-anomus (Hakemukset ja päätökset)

Päivitetty viimeksi: 13.5.2020

ClosedMiten lomake ladataan Primukseen?

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva lomaketiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Lomake-editori ja valitse ylävalikosta Lomakkeen muokkaus / Tuo lomake. Etsi tallentamasi tiedosto ja avaa se. Tallenna klikkaamalla alareunan tallennuskuvaketta tai valitsemalla valikosta Toiminnot / Tallenna rekisterikortti. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Opiskelija voi hakea vapaata/lomaa koulusta lomakkeen avulla. Wilmassa tehty hakemus tallentuu Primuksen Hakemukset ja päätökset -rekisteriin, mutta on nähtävillä Wilmassa opiskelijalla (+ huoltajalla), opettajilla ja henkilökunnalla. Hakemusta voi muokata siihen asti, kunnes päätös on annettu.

Tässä ohjeessa on kaksi hyvin samankaltaista lomaketta, toinen lyhyempien ja toinen pidempien lomien hakemista varten. Lyhyemmän loman myöntämisestä voi päättää ryhmänohjaaja ja pidemmästä rehtori/koulun johtaja. Jos oppilaitoksessanne on erilaiset käytännöt, muokkaa lomakkeista tarpeitanne vastaavat.

Hakemuksen saatuaan opettaja/rehtori tekee päätöksen loman myöntämisestä. Päätös näkyy sen jälkeen opiskelijalle Wilmassa.