Päätös erityisestä tuesta (Hakemukset ja päätökset)

Päivitetty viimeksi: 20.5.2020

ClosedMiten lomake ladataan Primukseen?

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva lomaketiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Lomake-editori ja valitse ylävalikosta Lomakkeen muokkaus / Tuo lomake. Etsi tallentamasi tiedosto ja avaa se. Tallenna klikkaamalla alareunan tallennuskuvaketta tai valitsemalla valikosta Toiminnot / Tallenna rekisterikortti. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Lomakkeen avulla opettaja, henkilökunta tai rehtori voivat kirjata opiskelijalle päätöksen Wilmassa. Tehty päätös tallentuu Primuksen Hakemukset ja päätökset -rekisteriin, mutta on nähtävillä myös Wilmassa opettajilla, henkilökunnalla ja huoltajilla/opiskelijalla. Tällä lomakkeella esim. rehtori/koulun johtaja voi tehdä päätöksen erityisestä tuesta opiskelijalle.