Työmäärien tarkastelu

Työmäärälaskenta

Päivitetty viimeksi: 17.12.2020

Ohjeessa kerrotaan, mistä tulosteesta tai mistä näkymästä erilaiset palkanlaskentaan liittyvät luvut käyvät ilmi.

Ohjeessa mainitut tulosteet

• Tuloste Opettajan työsuunnitelma aukeaa perustietoikkunan Opettajat-välilehdeltä.
  • Tuloste Laskentatunnisteiden tuntijaon kooste aukeaa perustietoikkunan Opettajat-välilehdeltä.
  • Tuloste Jaksotus aukeaa ryhmittelyikkunasta.

Jaksokohtaiset tiedot

• Oletuksena tulostetaan koko lukuvuosi. Jos haluat tulostaa vain yhden tai muutaman jakson tiedot, valitse jaksot tulostusruudun Jaksovalinnat-välilehdeltä.
  • Käytä tätä jaksojärjestelmää aina oletuksena -kohta on disabloitu eli käyttäjä ei voi vaihtaa tuota asetusta tulostusruudussa. Kurre ottaa asetuksen kurretiedoston Yleisistä asetuksista kenttäkokonaisuudesta Työmäärälaskennan asetukset.

Yhteisten opettajien tunnit

• Oletuksena tulostetaan vain kyseisen Kurre-tiedoston tunnit. Jos opettajalla on tunteja myös muissa yksiköissä ja ne halutaan mukaan, rasti tulostusruudussa Tulosta myös muiden koulujen tuntimäärät.

Kurre-tiedoston Yleiset asetukset / Laske sijoitusten tuntimäärät vaikuttaa siihen, kuinka opettajalle lasketaan tunteja, jos esimerkiksi jaksoille sattuu arkipyhiä.