Att ingå utbildningsavtal, ändringsblankett (UOA-registret)

Uppdaterad: 31.1.2022

ClosedHur läsa in blanketten i Primus?

Spara blankettfilen som finns under Filer-rubriken på din dator. Öppna sedan Blanketteditorn och välj Bearbeta blankett / Läs in blankett upptill i menyn. Öppna filen du sparade. Spara filen i Blanketteditorn genom att klicka på sparasymbolen eller gå via menyn Funktioner / Spara registerkort. Upprepa för varje fil, om filerna är flera till antalet.

I och med reformen ska varje studerande i yrkesutbildningen ha antingen ett utbildningsavtal eller ett läroavtal för den utbildning som ordnas på arbetsplatser. I den här anvisningen finns blanketten för utbildningsavtal. Den information som anges på blanketten sparas automatiskt i registret Utbildning som ordnas på arbetsplatser (UOA). Ta i registret fram de fält som finns på blanketten innan du börjar använda den.