PUK-blanketter (olika register)

Uppdaterad: 20.12.2022

ClosedHur läsa in blanketten i Primus?

Spara blankettfilen som finns under Filer-rubriken på din dator. Öppna sedan Blanketteditorn och välj Bearbeta blankett / Läs in blankett upptill i menyn. Öppna filen du sparade. Spara filen i Blanketteditorn genom att klicka på sparasymbolen eller gå via menyn Funktioner / Spara registerkort. Upprepa för varje fil, om filerna är flera till antalet.

Den här anvisningen innehåller en PUK-blanketthelhet. Ladda först ner zip-paketet och extrahera filerna. För in varje blankett separat i Blanketteditorn. Det finns 7 blanketter och de tillhör flera olika register. Personlig tillämpning-blanketten är den så kallade ledande blanketten, en slags startblankett till de andra blanketterna som ingår i PUK.

Alla studerande ska få en PUK när studierna inleds och denna plan ska kompletteras under studiernas gång. PUK står för "Personlig Utvecklingsplan för Kunnande" och den görs upp i samråd med studeranden. Inom läroavtalsutbildningen deltar även företrädaren för arbetsplatsen när planen görs upp. Man kan sedan skriva ut PUK via Wilma, utskrifter finns i en separat anvisning.