Utbildning som ordnas på arbetsplatser, profil (UOA-registret)

Uppdaterad: 1.1.2019

Filer

ClosedHur läsa in blanketten i Primus?

Spara blankettfilen som finns under Filer-rubriken på din dator. Öppna sedan Blanketteditorn och välj Bearbeta blankett / Läs in blankett upptill i menyn. Öppna filen du sparade. Spara filen i Blanketteditorn genom att klicka på sparasymbolen eller gå via menyn Funktioner / Spara registerkort. Upprepa för varje fil, om filerna är flera till antalet.

Uppgifter om inlärning i arbete kan visas i Wilma med hjälp av denna blankett. Profilsidans syfte är enbart att visa uppgifter i Wilma. För att ändra själva uppgifterna i Wilma finns andra blanketter för respektive användargrupper. En blankett räcker för att visa uppgifterna om inlärning i arbete. Om det emellertid finns behov av att visa olika uppgifter för olika användargrupper i Wilma, är det möjligt att göra separata profilsidor för de olika grupperna. Studerande och vårdnadshavare kan alltså ha en egen profilsida, lärare och arbetsplatshandledare en annan osv. Samma användaranslutning kan dock inte ha flera profilsidor på en gång (Blankettens typ=Profil).