Inlärning i arbete, blankett för lärare (UOA-registret)

ClosedHur läsa in blanketten i Primus?

Spara blankettfilen som finns under Filer-rubriken på din dator. Öppna sedan Blanketteditorn och välj Bearbeta blankett / Läs in blankett upptill i menyn. Öppna filen du sparade. Spara filen i Blanketteditorn genom att klicka på sparasymbolen eller gå via menyn Funktioner / Spara registerkort. Upprepa för varje fil, om filerna är flera till antalet.

Med blanketten i den här instruktionen kan du registrera inlärning i arbete (IA). Du kan:

• registrera helt nya perioder för inlärning i arbete
  • registrera uppgifter om IA-avtal
  • bearbeta tidigare registreringar av IA
  • bedöma IA

Se även de blanketter som är avsedda för studerande och arbetsplatsen så att dessa kan ge respons om IA, samt blanketterna för utbildningsavtal och läroavtal.

Uppgifterna sparas i registret Utbildning som ordnas på arbetsplatser och syns också på studerandens registerkort och på studieutdraget. Såväl lärare, arbetsplatshandledare som studerande kan skriva in uppgifter, i enlighet med sina rättigheter.