Muut oikeudet ja asetukset tuntimerkintöihin

Tuntimerkinnät

Päivitetty viimeksi: 28.2.2024

Tässä ohjeessa on tietoa tuntimerkintätoiminnon lisäasetuksista ja oikeuksista. Jos etsit tietoa miten toiminto otetaan käyttöön, katso ohje tuntimerkintätoiminnon asetuksista.

Kun tuntimerkintätoiminto on otettu käyttöön, valitaan vielä, mitä eri käyttäjäryhmät saavat tehdä. Primuksen Koulun tiedot -rekisterissä määritetään yleiset, kaikkia opettajia ja kaikkia luokanvalvojia koskevat oikeudet. Opettajat- ja Henkilökunta -rekistereissä annetaan yhtä henkilöä koskevat oikeudet.