Opiskelijan Opinnot-sivu Wilmassa

Opinnot

Päivitetty viimeksi: 22.1.2024

Opettaja/kouluttaja voi Wilmassa mm. tehdä valintoja, arvioida tai muuttaa kurssitietoja opiskelijakohtaisesti, tehdä koulutus- tai oppisopimuksia, näyttöjä tai osaamisen tunnustamista käyttäjäoikeuksiensa rajoissa. Kirjaukset tehdään opiskelijan Opinnot-välilehden kautta. Myös opiskelija itse voi tehdä pitkälti samoja asioita omassa Wilmassaan samasta näkymästä.

Jotta tämän välilehden ominaisuuksia voi käyttää, tulee olla tehtynä lomakkeet jokaista toimintoa varten. Koulun tiedoissa tulee olla:

• Valinnat-toiminto käytössä
  • Suoritukset-toiminto käytössä
  • opettajalla tarpeeksi käyttäjäoikeuksia nähdäkseen opiskelijan tiedot

Opinnot-välilehden toiminnot on jaettu kolmeen alaosioon: HOPS, Suoritukset ja Yhteenveto, opiskelijoilla lisäksi Valinnat. Opiskelijan Opinnot-sivulla klikataan jotain opintoa, jolloin avautuu sivupaneeli, jossa on erilaisia toimintoja, joista tarkemmin alla.