Läroavtalsutbildning i Primus

Läroavtal

Uppdaterad: 10.5.2019

Utbildningsanordnare kan med fördel använda Primus och Wilma för att hantera läroavtalen. I Primus registrerar man all info som har att göra med läroavtal och läroavtalsutbildning. Informationen sparas i flera olika Primusregister. Det är ändå Wilma som är det huvudsakliga verktyget när man ska lägga in och komplettera information samt följa upp hur studierna löper.

I Primus kan man skapa en egen skola och administrera läroavtalen via den. Ett annat alternativ är att inkludera funktionerna i en eller flera existerande skolor och bl.a. med hjälp av användarrättigheter styra hur informationen, utskrifterna och blanketterna kan användas i Primus och Wilma.