Exempel på rätt att föra lektionsanteckningar för lärare och personal

Lektionsanteckningar

Uppdaterad:25.6.2019

I den här instruktionen har vi samlat exempel på hur undervisningspersonalens och den övriga personalens rättigheter kan ställas in. Om du söker information om hur funktionen tas i bruk, se anvisningen om inställningar för lektionsanteckningarnas funktion.

Allmänna rättigheter som berör alla lärare eller alla klassföreståndare ges i registret Information om skolan medan rättigheter som berör enskilda personer ges i Lärar- och Personalregistret.