Övriga inställningar och rättigheter till lektionsanteckningar

Lektionsanteckningar

Uppdaterad: 25.6.2019

Denna anvisning innehåller information om tilläggsinställningar och rättigheter till lektionsanteckningarnas funktion. Om du söker information om hur funktionen tas i bruk, se anvisningen om inställningar för lektionsanteckningarnas funktion.

Då du har tagit i bruk lektionsanteckningsfunktionen kan du ännu välja vad olika användargrupper får göra. I registret Information om skolan kan du bestämma de allmänna rättigheterna för alla lärare och klassföreståndare. I Lärar- och Personalregistret går det att anpassa rättigheterna till enskilda personer.