Koulunkäynnin tuen tilastotiedot (Opiskelijat)

Päivitetty viimeksi: 19.5.2020

ClosedMiten lomake ladataan Primukseen?

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva lomaketiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Lomake-editori ja valitse ylävalikosta Lomakkeen muokkaus / Tuo lomake. Etsi tallentamasi tiedosto ja avaa se. Tallenna klikkaamalla alareunan tallennuskuvaketta tai valitsemalla valikosta Toiminnot / Tallenna rekisterikortti. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Tämän lomakkeen avulla esimerkiksi erityis- tai muu opettaja, jolla on virkansa puolesta oikeus nähdä oppilaiden kaikki tiedot, pystyy Wilman kautta päivittämään koulunkäynnin tukeen liittyviä, peruskoulutilastoon vaikuttavia tietoja. Lomakkeeseen sisältyy sellaisia tietoja, joita koulun kanslia ei välttämättä automaattisesti saa muualta. Kun opettaja tallentaa tiedot Wilmaan, ne tallentuvat Primuksen Opiskelijat-rekisteriin, josta koulusihteeri saa ne poimittua esimerkiksi "Järjestäjä- ja oppilaitostason oppilaat ja opiskelijat" -tilastoon.

Lomake on malli, jonka voi muokata omiin käyttötarkoituksiin sopivaksi. Ota tarvittaessa Opiskelijat-rekisterin Kenttäeditorin kautta esille lomakkeessa käytössä olevat kentät tai vaihda lomakkeeseen tilalle Primuksessa käytössä olevat kentät.