Oppilaanohjaus / Tehostettu oppilaanohjaus (Opiskelijat)

Päivitetty viimeksi: 26.10.2021

ClosedMiten lomake ladataan Primukseen?

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva lomaketiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Lomake-editori ja valitse ylävalikosta Lomakkeen muokkaus / Tuo lomake. Etsi tallentamasi tiedosto ja avaa se. Tallenna klikkaamalla alareunan tallennuskuvaketta tai valitsemalla valikosta Toiminnot / Tallenna rekisterikortti. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Oppilaanohjauksen tueksi voi ottaa käyttöön oppilaanohjauksen lomakkeen, johon on liitetty myös Tehostetun oppilaanohjauksen osio. Lomakkeesta on omat versionsa opinto-ohjaajalle, oppilaalle ja huoltajalle.

Lomakkeet on laadittu yhteistyössä Suomen opinto-ohjaajat ry:n (SOPO) kanssa. Lomakkeet voi ottaa käyttöön sellaisenaan tai voitte tehdä niihin muutoksia, jotta ne vastaavat paremmin oman koulunne tarpeita.

Lomakkeen kuva (opinto-ohjaajan lomake)