Opiskelijakohtainen muistio, muokkaus (Opiskelijakohtaiset muistiot)

Päivitetty viimeksi: 8.9.2021

Tiedostot

ClosedMiten lomake ladataan Primukseen?

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva lomaketiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Lomake-editori ja valitse ylävalikosta Lomakkeen muokkaus / Tuo lomake. Etsi tallentamasi tiedosto ja avaa se. Tallenna klikkaamalla alareunan tallennuskuvaketta tai valitsemalla valikosta Toiminnot / Tallenna rekisterikortti. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Tämä on mallilomake opiskelijakohtaisen muistion luomiseen Wilmassa.

Lomakkeella opettajat/henkilökunta voivat tehdä oppilasta koskevan muistion sekä muokata aikaisempia muistioita. Muistiot tallentuvat Primuksen Opiskelijakohtaiset muistiot -rekisteriin.

Kaikki oppilasta koskevat muistiot näkyvät Wilmassa oppilaan sivulla Muistiot-välilehdellä. Listauksessa näytetään päivämäärä, aihe lyhyesti, sekä kokoukseen osallistuneiden lyhenteet.