Koski - perusopetus

Koski

Päivitetty viimeksi: 28.5.2024

Opetushallituksen ohjeistus siitä, mitä tietoja nuorten perusopetuksen opiskeluoikeuksien osalta on siirrettävä KOSKI-palveluun, löytyy täältä: Opetushallituksen palvelukokonaisuus - Koski - Nuorten perusopetuksen opiskeluoikeuksien tiedot

Ohjeessa on kuvat Kosken näkymästä ja tekstissä on kerrottu, mihin tieto täytetään Primuksessa, jotta se siirtyy Koskeen. Esimerkit ovat keksittyjä ja samalle opiskelijalle on kirjattu normaalitilanteesta poiketen mahdollisimman paljon tietoja, jotta on saatu esimerkit Kosken näkymään. Ohje koskee perusopetuksen Koski-siirtoa.

Vinkki! Primuksen versiosta 4.64.16.1 lähtien perusopetuksen oppilaan tiedot tallentuvat Vuosiluokat- ja Vuosiluokkasuoritukset-rekistereihin. Kyseisen version jälkeisen ensimmäisen Koski-siirron yhteydessä Primus myös hakee aiempien vuosiluokkien tiedot Koskesta näihin uusiin rekistereihin. Mahdolliset korjaukset oppilaan Koski-tietoihin tehdään jatkossa ko. rekistereihin. Koski-siirron toteutus uusista rekistereistä Koskeen tullaan julkaisemaan myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Muuten Koski-siirto toimii kuten ennenkin. Katso lisää Vuosiluokkahistoria-ohjeesta.